Sterke start BBB-beurs in MECC

Foto & video verslag

Auteur: Jo Cortenraedt
Dinsdag 11 oktober 2016


In MECC Maastricht vond de opening plaats van de 62de editie van de BBB Maastricht. De horecabeurs van het Zuiden heeft zich voor deze editie in een nieuw jasje gestoken. Gekozen is om de beurs op te delen in vier werelddelen. Genieten van een drankje samen met collega’s en potentiële klanten  kan op Beverage Beach, waar alles draait rondom ‘beverage’.  Hoogtepunten in dit werelddeel zijn de specialty Beer bay, de spirits square en het wijntheater. De Food fans vinden de authentieke smaken terug in het Food Forest. Hier is onder meer het food village en de BBB chef contest. En alle non food innovaties zijn te vinden in Variety Valley. Met onder meer BBB academy, het starters park, de Place des Amis en de Columbus Square. De 13de winnaar van de Columbus Trophy, een prijs voor innoverende horeca gerelateerde initiatieven, ging dit jaar naar ‘Cocktailbox’ uit Duitsland.  Exclusief voor genodigden is Folie Culinaire, hét evenement voor de internationale gastronomie, waar bekende internationale sterrenchefs spectaculaire demonstraties geven. Zo vertoonde de Parijse 3-sterrenchef Pascal Barbot zijn kunsten en vanuit Colombia was speciaal Juan Manuel Barrientos overgevlogen.

De nieuwe opzet werd in het algemeen goed ontvangen en op de eerste dag kwamen meer bezoekers af dan bij de voorgaande editie. De horecabeurs voor foodprofessionels is nog tot en met woensdag te bezoeken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's: Frits Widdershoven
Video: Jake Gilroy

Lees ook

Heeft u nog vragen?

Heeft u eerst nog vragen of heeft u hulp nodig bij het invullen van dit formulier?

Bel ons gerust even op: +31 (0)251 - 25 79 24

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram