Schaap en Citroen Utrecht feestelijk geopend

Nieuwe uitstraling met oog op de toekomst

Zaterdag 1 oktober 2016


De vestiging van Schaap en Citroen aan de Steenweg in Utrecht is klaar voor de toekomst. Na een verbouwing van ruim vier maanden is het juweliershuis geheel gerenoveerd in lijn met de nieuwe uitstraling van Schaap en Citroen. De zaak werd afgelopen week feestelijk geopend. De Utrechts wethouder Kees Geldof, Marie Louise Martens van Schaap en Citroen Juweliers en Donald Vermeulen (Store Director Schaap en Citroen Utrecht), knipten het traditionele lint door.

 Schaap en Citroen is een Nederlands juweliershuis met een rijke historie die teruggaat tot het jaar 1888. Inmiddels heeft Schaap en Citroen met tien vestigingen in de grote steden (waaronder: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht) landelijke dekking verkregen. Het juweliershuis richt zich naar eigen zeggen op de toekomst zonder traditionele waarden uit het oog te verliezen.

Lees ook