Tramhalte Kitchen & Bar

Twee jonge horecaondernemers met een gedrevenheid voor kwaliteit en ambiance

Maandag 31 oktober 2016

Tramhalte Kitchen & Bar is door de nieuwe eigenaren Rob Cimmermans en Rick Moenen omgetoverd tot een modern en warm aandoend etablissement waar het goed toeven is. Een vriendelijk geprijsde menu en wijnkaart in combinatie met een enthousiaste bediening maakt van de Tramhalte een perfecte stop voor een lunch, diner of borrel. Vanuit de keuken verzorgen de koks, onder leiding van chefkok Sander Wolters, Frans getinte gerechten met een speciale ‘bite’.

Rick Moenen, die dit jaar Nederlands kampioen biertappen is, tapt voor u het perfecte pils. In de zomer kunt u plaatsnemen op het mooie terras onder de treurwilgen tegenover het Jekerdalpark en dicht bij de ingang van de Maastrichtse “Kazematten”. De twee nieuwe, jonge horecaondernemers met een gedrevenheid voor kwaliteit, service en ambiance heten u van harte welkom!

Tramhalte, Kitchen & Bar
Cannerplein 1 // 6214 BA Maastricht
043 852 65 33 // info@tramhaltemaastricht.nl
www.tramhaltemaastricht.nl
Open: di - zo 11.00 - 0.00 uur

Lees ook