Café Sjiek

Het eerste eetcafé van Maastricht

Donderdag 20 oktober 2016

Eetcafé in Maastricht sinds 1982. Het eerste eetcafé van Maastricht. Heerlijke wijnbar. Geen restaurant, eerder een huiskamer, waar het altijd gezellig druk is. De kleine variant van het Franse Grand Café. Zorgvuldig wordt het inkopen van ingrediënten met de keukenbrigade overlegd. Met verse producten worden de gerechten op ambachtelijke wijze bereid en wordt er dagelijks gesleuteld aan de kaart. Simpel en heerlijk! Dat zijn de verse gerechten uit Maastricht en regio: zuurvlees, wild, bloedworst en zuurkoolschotel.

In de zomer is er het voordeel van een groot buitenterras in het historische stadspark. Café Sjiek bestaat sinds 1982 en is niet meer weg te denken uit Maastricht. Hier ontmoet men elkaar, om samen te eten, te genieten van een goed glas wijn of voor een goed gesprek. Reserveren is niet mogelijk bij het kleine gezellige café maar vrees niet, met een beetje geduld is er altijd nog wel een tafeltje vrij. Het café blijft een café, maar met een uitstekende kaart waar menig restaurant jaloers op kan zijn.

 

Café Sjiek
Sint Pieterstraat 13 // 6211 JM Maastricht
043 321 01 58 // info@cafesjiek.nl
www.cafesjiek.nl
Open: ma-do 17.00-2.00 // vr-zo 12.00-02.00 uur
keuken tot 23.00 uur

Lees ook