Reube Royale

Genieten in het 'Quartier Latin' van Maastricht

Donderdag 13 oktober 2016

Hans Hermans en Tine Jacobs verwelkomen u allerhartelijkst in Reube Royale. Het al ruim 25 jaar populaire restaurant heeft nieuw elan gekregen met de nieuwe uitbaters. Comfortabel, laagdrempelig, gastvrij met sympathieke tarieven voor aangenaam genot. Huub Rokx, een man met vele jaren culinaire faam, staat achter de pannen. Samen vormen ze een garantie voor kwaliteit. De ingrediënten worden dagelijks vers ingekocht. Dat gaat helaas ten koste van de lunch, maar komt ten goede aan de avondmaaltijden. Die zijn trouwens geportioneerd. Een deel van het restaurant is ingericht als aperitief-ruimte, waar ook gezellige drinkers welkom zijn. Bij goed weer is het aangenaam toeven op het stadsterras. Reube ligt op een fantastische plek in het “Quartier Latin” van Maastricht.

 

 

Restaurant Reube Royale
Tongersestraat 23 // 6211 LL Maastricht
043 325 28 43 // reuberoyale.nl
Open: di-vr 18.00 - 21.00 uur
za-zo 17.30-21.00 uur

Lees ook