Ontspannen ‘talentendiner’ op Château St. Gerlach

Opera Zuid en Oostwegel Collection laten zien wat ze in huis hebben

Auteur: Matthijs Van Wissen
Maandag 10 oktober 2016


Het Maastrichtse operagezelschap Opera Zuid en de Oostwegel Collection (de nieuwe naam van het horeca-imperium van de familie Oostwegel) presenteerden zaterdag hun jonge talenten. Dat gebeurde tijdens het jaarlijkse ‘Young Talent Diner’ in de Philibertzaal van Chateau St. Gerlach.

Aangevoerd door Opera Zuid-directeur Miranda van Kralingen (zij neemt binnenkort afscheid) lieten tien jonge acteurs, zangers en musici zien wat ze in hun mars hebben, en waar ze het publiek het komende operaseizoen mee gaan verrassen.

Onder de houten gewelven van de Philibertzaal hielden de circa tweehonderd gasten hun adem in bij de uitvoering van een aria uit Mozarts ‘Le Nozze di Figaro’. Er werd gelachen bij een eigen uitvoering van ‘De Vloer Op’ en ook keken de gasten met verbazing naar het danstalent dat Opera Zuid introduceerde.

De jonge talenten van de Oostwegel Collection zagen erop toe dat het de gasten aan niets ontbrak. De gasten, die aan smaakvol gedekte tafels zaten, genoten van een viergangendiner met bijpassende wijnen. Elk gerecht was bereid door een van de talenten uit de keuken van Château St. Gerlach en de wijnen werden geschonken door Jeannot Dupuis, een assistent-sommelier die pas een maand bij Oostwegel Collection werkt.

De gerechten werden afgewisseld met de nieuwe talenten van Opera Zuid, waardoor een avondvullend programma tot stand kwam.

Foto's: Elise Crutzen

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram