Kasteeltje Eyckholt krijgt nieuwe impuls

Feestelijke heropening met burgemeester Jos Hessels van gemeente Echt-Susteren

Auteur: Jo Cortenraedt
Vrijdag 28 oktober 2016


Kasteeltje Eyckholt is jarenlang, met name in de tijd van patron Ron Maertzdorf, een geliefd culinair adres geweest in Midden-Limburg, maar de laatste jaren kwam na het vertrek van deze eigenaar-chef een beetje de klad erin. Het ziet er naar uit dat het vanaf nu met de nieuwe eigenaar weer bergopwaarts zal gaan. Pieter Hofman is in ieder geval enthousiast begonnen en wil vooral weer investeren in kwaliteit. Zijn vrouw Diana is intussen bezig met het interieur, om te zorgen dat de zaak weer up-to-date wordt. Tegen het voorjaar moet Kasteeltje Eyckholt helemaal in een nieuw jasje zijn gestoken, maar zo lang hoeft u niet te wachten, de zaak is inmiddels feestelijk heropend en de eigenaar kreeg daarbij de hulp van burgemeester Jos Hessels van de gemeente Echt-Susteren.

Wij vermoeden dat zo dat hij er een graag geziene gast zal zijn. Immers, in het fraaie kasteeltje zal vooral Italiaans gekookt gaan worden en ook zullen Italiaanse wijnen de boventoon gaan voeren. Nou, laat toevallig de burgemeester zijn culinaire hart verloren hebben aan Italië. Dat noemen we een win-win-situatie. Salute!

Foto's: Luc Hommes

Lees ook