Crossing borders event bij Neuta

Ruim 200 gasten verwelkomd in een Halloween-achtige setting

Auteur: Armand Vliegen
Maandag 31 oktober 2016


In een sfeervol decor werden zondag 30 oktober in een Halloween-achtige setting ruim 200 gasten verwelkomd in het kader van de Crossing Borders-samenwerking. De vijf restaurateurs die in dit kader samenwerken (La Becasse, Café Sjiek, De Leuf, Sofa en Vivendum) hadden de annex van Vivendum-chef Alex Clevers uitgezocht voor hun volgende activiteit. Opnieuw was de happening heel snel uitverkocht en bestond het gezelschap uit een mix van Duitse, Nederlandse en Belgische gasten. De kwaliteit van de geboden gerechten was vanzelfsprekend uitstekend, net als de sfeer, waardoor wederom gesproken kan worden van een zeer geslaagd event. Voor 2017 staan nieuwe activiteiten gepland in het voor- en najaar met in Maastricht Café Sjiek en in Aken La Becasse als kartrekkers.

Kijk voor meer informatie over het gastronomische samenwerkingsproject op www.restaurants-crossingborders.eu.

Foto's: Luc Hommes

Lees ook