Groot feest voor culinaire vriendenclub

Les Tables du Quartier Latin staat stil bij 20-jarig bestaan

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 20 oktober 2016

Een hechte club, die aanzienlijk meer doet dan een paar keer per jaar vergaderen. Een club van samenwerkende horecaondernemers die geloven in samenwerking, vriendschap en loyaliteit en die elkaar, zowel in goede als in minder goede tijden, weten te vinden. Maar vooral ook een club waar tijdens feestelijke bijeenkomsten, met een paar glazen goede wijn in de hand, de beste ideeën ontstaan om Maastricht in gastronomisch opzicht op de kaart te houden.

Nog een paar weken, en Les Tables (du Quartier Latin), het samenwerkingsverband van inmiddels 23 authentieke restaurants op bijzondere plekken in Maastricht, bestaat 20 jaar. De oorspronkelijke intentie van Les Tabels - samenwerking, vriendschap en loyaliteit – wordt nog steeds in stand gehouden, al neemt ook plezier binnen de culinaire vriendenclub een belangrijke plaats in. ,,Plezier in wat we doen als ondernemer, plezier in de onderlinge samenwerking en plezier met onze gasten”, zo heet het officieel. 

Op woensdag 16 november 2016 is het precies 20 jaar geleden is dat Les Tables werd ‘geboren’. Voor de culinaire vriendenclub – naar eigen zeggen de gezelligste club van de stad Maastricht – is het uiteraard een aanleiding een groot jubileumfeest te organiseren. Dat feest – waar naar hartenlust kan worden gegeten, gedronken en gedanst – wordt gehouden in Rebelle, de evenementenlocatie in de voormalige Augstijnenkerk aan de Kesselkade in Maastricht. De ontvangst in om 19 uur. Het einde van het feest is voorzien rond 24 uur.

Wie van de partij wil zijn kan een toegangspas bestellen via info@lestables. De pas is ook verkrijgbaar in de 23 zaken die zijn aangesloten bij Les Tables. Kijk voor meer informatie over het jubileumprogramma en een overzicht van de aangesloten leden op www.lestables.nl

Lees ook