Zinnenprikkelend diner voor leuke singles

Derde culinaire ontmoetingsavond op Château Neercanne

Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 16 september 2016

Een culinaire avond waarbij alle zintuigen worden geprikkeld en singles elkaar in een vertrouwde sfeer kunnen ontmoeten in het betoverende Château Neercanne,

Het kan tijdens een singlesdiner dat op dinsdag 4 oktober wordt georganiseerd door het relatiebemiddelingsbureau Date for 2 en Château Neercanne wordt georganiseerd. De culinaire avond voor singles in  de  exclusieve  ambiance  van  het meest romantische château van Nederland wordt alweer voor de derde keer gehouden.

De avond staat in het teken van nieuwe belevingen: het ontdekken van nieuwe smaken, tinten, tonen, maar ook van verrassende nieuwe ontmoetingen. Singles. Dit alles in aanwezigheid van een sommelier die een aantal bijzondere wijnen laat proeven, een chef­kok  die verfijnde  gerechten  klaarmaakt, en  een  gastheer  die  er samen met zijn echtgenote voor  zorgt  dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Met de positieve reacties die Marjon Smeets, consultant en partner bij het relatiebemiddelingsbureau Date for 2, en Ans en Peter Harkema, gastheer en gastvrouw op Château Neercanne, na de eerste avond op 18 november vorig jaar in ontvangst mochten nemen, was het besluit of er een vervolg zou komen meteen genomen. Dat eveneens succesvolle vervolg vond plaats op 20 april dit jaar. Inmiddels staat er dus een derde ontmoetingsavond op stapel.

,,Het is mooi om te zien dat mensen plezier hebben en te horen dat mensen ook na deze avond met elkaar afspreken. Zeker als je dan zoveel positieve reacties van mensen in ontvangst mag nemen. Daar doe je het dan toch voor”, vinden Peter Harkema en Marjon Smeets.

Leuke singles die de speciale ontmoetingsavond wel zien zitten en zich hier aanmelden, worden tussen 18.00 en 18.30 uur ontvangen. Marjon en Peter zullen u welkom heten, waarna de wijndeskundige van het huis in een wijnproeverijtje een aantal bijzondere wijnen zal presenteren.

Daarna start het zintuigprikkelende diner, volgens de initiatiefnemers ‘een ontmoeting met lekkere gerechten’. Sommelier Dominique Jacobs zorgt tijdens het diner voor passende wijnen.

De prijs voor deelname aan het exclusieve arrangement bedraagt 81,84 euro per persoon all-in. Klik hier voor meer informatie en eventuele aanmelding. 

Lees ook