André Rieu strijkt voor twaalfde jaar op rij neer op Vrijthof

Kaarten voor hometown-concerten 2017 vanaf nu beschikbaar

Auteur: Demy Janssen
Vrijdag 30 september 2016

Voor het twaalfde jaar op rij zal André Rieu komende zomer met zijn Johan Strauss orkest neerstrijken op het Vrijthof in Maastricht. Op 7, 8 en 9 juli 2017 zullen zijn klassieke muziek, opera’s, operettes en meeslepende walsen het Vrijthof omtoveren tot een enorme openlucht concertzaal.

Het beloven wederom onvergetelijke avonden vol hoogtepunten, gastartiesten en vooral heel veel romantiek te worden.

Trouwe fans van over de hele wereld vinden jaarlijks hun weg naar de geboortestad van Rieu om zijn Vrijthofconcerten bij te wonen. In aanloop naar en gedurende deze concerten heerst er in Maastricht, en ver daarbuiten, dan ook een muzikale en feestelijke sfeer.

Kaartjes voor de Vrijthofconcerten zijn vanaf vandaag te krijgen via de officiële Andre Rieu website en VVV Maastricht

Later vandaag geeft Rieu, in samenwerking met Omroep Max, een gratis optreden op het OLV-plein in Maastricht. De terrassen op dit intieme pleintje in Maastricht zijn voor deze bijzondere bijeenkomst allemaal al gereserveerd. De melodieën en klassieke muziek zullen echter in een groot deel van de binnenstad te horen zijn en kunnen live via Omroep Max gevolgd worden.

Lees ook