Le Château des Thermes

Stijlvol genieten in een ongedwongen sfeer

Maandag 5 september 2016

Le Château des Thermes in het bekende kuuroord Chaudfontaine is een uitzonderlijk plekje met een schitterend terras waar persoonlijk welbevinden en gastronomisch plezier één geheel vormen. Laat uzelf verwennen in een luxueuze, ongedwongen sfeer terwijl u geniet van de heilzame werking van het thermale water. Een stijlvolle en voorname omgeving waar alle aandacht is voor harmonie en ontspanning. Wie voor even wenst te ontsnappen aan de alledaagse realiteit moet vooral een paar dagen doorbrengen op Le Château des Thermes.

Rue Hauster 9, 4050 Chaudfontaine
+32 (0)4 367 80 67
info@chateaudesthermes.be
www.chateaudesthermes.be
open: ma-zo, 24 uur per dag, maar alleen na
reservering

Keuken: Frans/Belgisch Couverts: 100 Creditcards: EC/Maestro/Mastercard/VisaCard

Lees ook