Der Ratskeller / Der Postwagen

Warme entourage, intieme sfeer, mooie wijnen en authentieke gerechten

Donderdag 15 september 2016

Der Ratskeller is in alle opzichten hét centrum van Aken. Hier viert Aken zijn zomer op het grote terras met 140 zitplaatsen en uitzicht op de Dom. De grote Akense kerstmarkt vindt plaats rond Der Ratskeller, maar ook tal van andere evenementen. In het souterrain van het raadhuis, gelijkvloers maar in de gewelven van het immense monument ligt het restaurant, met diverse ruimtes voor min of meer besloten gezelschappen. Brasserie Der Postwagen aan de zijkant maakt deel uit van de Rathausgastronomie.

Patroncuisinier van Der Ratskeller is Maurice de Boer, afkomstig uit Geleen. Hij kookte diverse befaamde restaurants naar 1 of 2 Michelinsterren en heeft sinds 2004 zijn culinaire hart verpand aan Der Ratskeller. Een warme entourage, een intieme sfeer met kaarsen, mooie wijnen en authentieke gerechten maken Der Ratskeller tot een unieke belevenis.


Ratskeller Aachen
Markt 40 // 52052 Aachen // duitsland
0049 241 35 001 // info@ratskeller-aachen.de
www.ratskeller-aachen.de
Open: 12.00 - 14.00 uur en vanaf 18.00 uur
Der Postwagen: vanaf 11.00 uur

Lees ook