Le Coq Aux Champs

Eigentijdse en seizoensgebonden keuken met de nadruk op creativiteit en harmonie

Maandag 19 september 2016

Dit restaurant bevindt zich in een prachtig stenen onderkomen, landelijk gelegen op circa op 28 km van Luik. De eetzaal en de open keuken vormen één geheel, waardoor het lijkt het alsof je in het auditorium van een theater zit. De bereiding en het opdienen van de maaltijd, inclusief de wisselwerking tussen koks en gasten, vormen de voorstelling. Bij chef-kok Christophe Pauly draait alles om de zuiverheid van smaak. Hij bewandelt de moeilijkste wegen om de essentie van de smaak te ontdekken. De creatie van een gerecht is voor hem een innerlijke zoektocht, een poging om op het gebied van smaak het hoogste te bereiken. Christophe – hij werkt uitsluitend met de mooiste producten - voert een eigentijdse, seizoensgebonden keuken die desondanks klassiek van aard is, met de nadruk op creativiteit en harmonie.

Restaurant Le Coq aux Champs
rue du Montys 71 // 4557 Soheit-Tinlot // belgië
0032 85 51 20 14 // info@lecoqauxchamps.be
www.lecoqauxchamps.be
Open: di-vr, za-avond

Lees ook