Jaarlijks golfevent JCI verloopt in zonnige sferen

[fotoverslag] Ontspannen netwerken op Het Rijk van Margraten

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 19 september 2016


Ze hadden heel veel geluk met het weer, de leden van JCI Maastricht – voorheen Junior Kamer – die vrijdag 16 september naar Het Rijk van Margraten waren gekomen voor het jaarlijkse Golf Event. Onder een aangenaam zonnetje speelden de deelnemers in circa 20 flights een gezellige 18 holes golfwedstrijd. Zoals gebruikelijk was er aansluitend een netwerkborrel waarbij de leden konden genieten van een drankje en een hapje.

JCI is een netwerkorganisatie voor persoonlijke ontwikkeling en is gebaseerd op de vier pijlers: business, community, internationaal en trainingen. Op elk van die gebieden kunnen leden zich ontwikkelen. De overkoepelende factor is ‘fun’, want het blijft een vrijetijdsbesteding en dat moet natuurlijk wel leuk blijven, aldus JCI. De leden van de club – zonder uitzondering ondernemende mensen - niet ouder mogen zijn dan 40 jaar.

 

Foto's: Harry Heuts

Lees ook