Eerste Maastrichtse Hotel Cup tijdens BBB

Gastronomisch sporttoernooi in het teken van welzijn en gezondheid

Auteur: Maarten van Laarhoven
Dinsdag 27 september 2016

En weer is Maastricht een gastronomisch evenement rijker. Op dinsdag 11 oktober vindt de eerste editie van de Hotel Cup plaats in Maastricht, parallel aan de tweede dag van horecavakbeurs BBB Maastricht. 24 teams uit de hotelbranche zullen het tegen elkaar opnemen in een volleybal- en voetbaltoernooi.

De Hotel Cup is een initiatief van Blycolin, Koninklijke Auping en Mise en Place, en wordt mede mogelijk gemaakt door HotelloTOP, de netwerkorganisatie voor studenten & alumni van de Hoge (Inter)nationale Hotel Management scholen.

Tijdens de Hotel Cup, die als thema ‘Happy & Healthy in Hospitality’ heeft meegekregen, wordt tevens de nadruk gelegd op welzijn en gezondheid. De Hotel Cup heeft zich ten doel gesteld om alle lagen binnen de hospitalitybranche. Een sportief treffen is de perfecte kans voor hotelmedewerkers om samen een actieve en sportieve dag te hebben, aldus de organisatie.

Sportieve teams uit de hotelbranche die het leuk vinden om hun collega’s te laten zien dat ze in een geweldige conditie verkeren kunnen zich hier aanmelden

Lees ook