Sneak Peek: Druk, drukker, het allerdrukst

Chapeau reportage

Auteur: Pascale Bruinen
Woensdag 14 september 2016

Ze hebben een veeleisende baan (of twee) die allesbehalve van negen tot vijf is, bekleden nevenfuncties en doen vrijwilligerswerk. Daarnaast zijn ze vader en moeder (annex taxichauffeur), bestieren het huishouden, de tuin en – in sommige gevallen – een mini zoo en maken pizza’s from scratch. En dan gaan ze ook nog drie keer per week naar de sportschool (zucht). Een ontmoeting met drie powerkoppels. Wat is hun geheim?

 

Joah Holthuis (40), rechter bij rechtbank Limburg en Warmolt Tonckens (47), strafrechtadvocaat in Maastricht, ouders van Julian (9) en Hidde (6), baasjes van cavia’s Bollie en Banjo, poezen Gijs en Pluk en een heleboel kikkervisjes.

 

Ralph Hagen (41), chocolatier/eigenaar van Ralph Hagen Chocolatier B.V. en mede eigenaar van Darq B.V. en Jelleke Consten (35), huisarts, ouders van peuterdochter Mint (2,5) en baby Jens (3 maanden).

 

Oscar en Marjolein Stallinga (beiden 46), samen eigenaar van het Maastrichtse Toerkoop Reisburo Globus. Daarnaast heeft Marjolein een eigen yogastudio, Yoga & More. Ze zijn (bonus)ouders van Femke (19), Jacco (17), Jesper, Max en Chloë (allen 16) en baasjes van labradoodle Puck. 

Lees de gehele reportage 'Druk, drukker, het allerdrukst' vanaf morgen in de nieuwe Chapeau Magazine

Wilt u Chapeau magazine iedere twee maanden ontvangen, kijk dan op: http://bit.ly/1LRKBKK
De losse verkooppunten vindt u op http://bit.ly/1hyXzNz
Chapeau Magazine liever op de iPad lezen? Ga dan naar http://bit.ly/1mqv6ME

Foto's: Hugo Thomassen

Lees ook