Tweede editie Crossborder diner in Venlo

Young Prof’s in contact met Limburgse bedrijven

Auteur: Xavier Cortenraedt
Vrijdag 30 september 2016


Na de succesvolle editie van het grensdiner in 2015, waarin Midden- en Zuid-Limburg centraal stonden, was het dit jaar de beurt aan Noord-Limburg. De tweede editie van het Crossborder diner, georganiseerd door Connect Limburg, bouwt voort op het succes van het afgelopen jaar. De essentie blijft dezelfde: Young Professionals in contact brengen met partners in Limburg. Dit om duidelijk te maken dat deze regio interessant is en voldoende kansen biedt voor jonge mensen uit de ons omringende landen. Dit jaar werd in Noord-Limburg een bezoek gebracht aan onder meer Seacon, Vekoma en Koninklijke Zon Veiling.

Afsluitend vond er een - letterlijk - Crossborder diner plaats, op de grens tussen Duitsland en Nederland, bij Backus in Venlo. Hier schoven nog meer CEO’s van Limburgse bedrijven aan. Dit bood de Young Professionals de mogelijkheid om, op een ontspannen manier, rechtstreeks met hen in contact te komen.

Aanstaande maandag in Xavier en Route een videoverslag van dit evenement, met interviews met onder anderen: Hai Berden (Seacon), Twan Beurskens (Provincie Limburg), Connie Moonen (Connect Limburg) en uiteraard de Young Professionals zelf.

Foto’s: Olga van Borren

Lees ook