(Fotoverslag) Twee nieuwe leden voor Les Tables

Succesvol Château Maestricht kondigt nieuwe strategie aan

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 29 augustus 2016


Op het Vrijthof in Maastricht zijn gisteren twee nieuwe leden van Les Tables geïnaugureerd. Dat gebeurde tijdens de Preuvenemint-borrel van Les Tables, die traditiegetrouw wordt gehouden op de zondagmiddag.

Brasserie 1632, het restaurant van het clubhuis van Maastricht International Golf op de Dousberg in Maastricht, trad afgelopen zomer toe tot Les Tables, een van de twee grote culinaire samenwerkingsverbanden in Maastricht. De brasserie is daarmee lid geworden van een organisatie die internationaal naar buiten treedt als belangenclub van uiteenlopende restaurants waar de eigen bevolking graag komt. ,,Les Tables: eat where the locals meet!, is dan ook sinds jaar en dag de slogan van Les Tables.

Ook een vertegenwoordiger van Le Bon Vivant, het restaurant aan de Capucijnenstraat in Maastricht dat dit jaar nog op het Preuvenemint vertegenwoordigd is in samenwerking met Sauter Wijnen, de Geulhemermolen en Café In den Ouden Vogelstruys, kreeg een lidmaatschapsspeld van Les Tables uitgereikt. Het aantal aangesloten restaurants komt daarmee op 25.

Tijdens de drukbezochte borrel werd ook de nieuwe strategie van het herfstevenement Château Maestricht uit de doeken gedaan. Het evenement wordt met ingang van dit jaar op een vernieuwde wijze vormgegeven. Onder de handelsnaam La Saison Culinaire de l’Euregio worden tientallen evenementen gehouden, die mede worden georganiseerd door evenzoveel partners.  

Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook

 • Chapeau Château Fair

  Lees volledig Artikel
  Chapeau Château Fair

  Chapeau Château Fair

  Een unieke lifestylefair

 • Chapeau Cabillaud Haring Party

  Lees volledig Artikel
  Chapeau Cabillaud Haring Party

  Chapeau Cabillaud Haring Party

  Een exclusief businessevenement

 • Lekker Venlo

  Lees volledig Artikel
  Lekker Venlo

  Lekker Venlo

  Kom jij ook proeven?

 • Hammer Series

  Lees volledig Artikel
  Hammer Series

  Hammer Series

  Drie daagse wielerwedstrijd

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram