Café Modern

Gevestigd in de oude dorpsschool in Teuven

Maandag 22 augustus 2016

Café Modern, gevestigd in de oude dorpsschool in Teuven, heet u van harte welkom.

Daar waar nooit gesnoept mocht worden, wordt nu gesmuld. Vanwaar de naam ‘Modern’? In de Fifties begonnen de jaren van Modern(isering)… De tijd van de definitieve verandering. We keken graag naar invloeden uit Amerika en genoten van Fred Astaire, Carry Grant, Grace Kelly, Audrey Hepburn en natuurlijk Marilyn Monroe. We vulden onze (Pastoe)kasten met tupperware, zagen meisjes met suikerspinhaar; droegen houtjestouwtjes-jassen; Unox introduceerde Smac en Parijs was hot! De terrassen van Modern zijn ruim, weelderig, zonnig en bieden alles wat de gast nodig heeft. Een separaat borrelterras en een terras om te lunchen of te dineren. Voor snelle bezoekjes, maar ook gasten die graag wat meer tijd nemen. Onze buitenbar, in ere hersteld, schenkt exclusieve drankjes. ‘Soviet soda makes a comeback. Have a Wostok and a smile’. Welkom bij Café Modern.


Teuven-dorp 61, 3793 Teuven (België)
+32 (0)4 381 3053
www.cafemodern.be
info@cafemodern.be

Open: ma + do 11.00-20.00 u. vr 11.00-21.00 u., za 10.00-21.00 u. zo 10.00-20.00 uur

Keuken: regionaal | Couverts: 250 | Creditcards: Pin

Lees ook