Bilderberg kasteel Vaalsbroek

Vijverterras met zicht op kasteel

Maandag 8 augustus 2016

In het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het 15de-eeuwse Kasteel Vaalsbroek en - op loopafstand - de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Het vijverterras, dat een rustgevend uitzicht biedt op kasteel en kasteelvijver, is een belevenis op zich.

 

De sfeervolle bistro In de Oude Watermolen en het mooie restaurant bieden een keur aan gastronomische gerechten, met specialiteiten uit de Euregio Maas-Rijn en zo veel mogelijk biologisch. Deze laten zich perfect begeleiden door Limburgs beste wijnen. Proef de regio in zijn volle glorie, bijvoorbeeld met vlees van het Mergellandschaap, Limburgse grottenkaas en verse kruiden uit de eigen kruidentuin, smaakvol samengebracht door chef Robert Levels.

Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals
+31 (0)43 308 93 08
vaalsbroek@bilderberg.nl
www.bilderberg.nl
Open: bistro: 12.00-01.00 u.(keuken tot 21.30 u.)
restaurant: 18.00-21.30 u.

Lees ook