Christian Lagerwaard met eigen winkel in Maastricht

Fotoverslag

Zaterdag 27 augustus 2016


De Limburgse couturier Christian Lagerwaard heeft nu dan toch zijn eigen winkel in hartje Maastricht en wel in de Havenstraat in het pand waar voorheen Louisa Spagnoli en Van Overeem Van Wissen hebben gezeten.

Over twee etages een ruime keuze aan prachtige dameskleding. Beneden de ‘prêt-à-porter’ voor héél betaalbare prijzen en boven de echte couture, handmade in Maastricht, voor de bijzondere momenten.

Met veel plezier opende burgemeester Annemarie Penn-te Strake de zaak, zelf gestoken in een prachtig wit ensemble van de hand van Lagerwaard. „Maar ik heb ook nog een kledingstuk van hem van vele jaren geleden toen ik hem nog niet kende. En telkens als ik mijn kast opruim, dan kom ik het tegen, maar ik heb het nooit weggedaan omdat het zo mooi is. Maar als hij hier een vintage-afdeling begint, dan kom ik het brengen.”

Christian Lagerwaard is inmiddels een familiebedrijf, want zijn vrouw, zijn zoon en zijn dochter staan aan de zijde van vaderlief om de zaak tot een succes te maken.

In ieder geval wisten de aanwezige dames na het officiële moment niet hoe snel ze in de rekken moesten gaan snuffelen. Maar dat alleen is niet voldoende, passen, inpakken en afrekenen is ook hier de boodschap. Maar dan heb je ook wat.

Foto’s  Frits Widdershoven  

 

Lees ook