25ste editie van Hartbufkes Maaseik

Fotoverslag openingsavond

Zaterdag 20 augustus 2016


Vrijdagavond vond de opening plaats van de 25ste editie van het culinaire evenement Hartbufkes op de Markt in Maaseik. Na een aantal jaren van stilte is het evenement voor het tweede jaar op rij nieuw leven ingeblazen door de Kiwanis van Maaseik van Eyck. Hartbufkes trapte af met een businessavond, waarvoor zich meer dan 300 mensen ingeschreven. Waarbij duidelijk de mix tussen Belgische en Nederlands Limburgse ondernemers opviel. Wat ook niet meer dan logisch is voor een stad die op de provinciegrens ligt. Dit biedt dus uitstekende grensoverschrijdende netwerkmogelijkheden. Het centrale culinaire thema dit jaar is: 'Streetfood'. Nog het gehele weekend kan men gratis Hartbufkes bezoeken. Bij dezen ons fotoverslag van de openingsavond.

Foto's: Luc Hommes 

 

 

Lees ook