(Fotoverslag) Mooi volk op ‘Très Chic’ in Bokrijk

Kennismaking met de kwaliteit van comfort en luxe leven

Auteur: Jempi Welkenhuyzen
Vrijdag 19 augustus 2016


Très Chic bij Hangar 58 in de Oude Stad van Bokrijk mag rustig hét meest stijlvolle lifestyle-event van de regio worden genoemd. Op de beurs  maak je dit weekend uitgebreid kennis met de kwaliteit van comfort en luxe leven. Stylish fashion, elegante juwelen, glamour en raffinement alom. Van traditionele waarden als  lekkere wijnen, dito sigaren en topklasse auto’s in een prachtig natuurdecor, tot heuse trendsetters  op de energiemarkt die zorgen voor meer woonplezier. Op de VIP-nocturne waren er misschien net iets minder  genodigden dan tijdens de voorbije edities, maar daarom was het er zeker niet minder exquis vertoeven. Nog dit hele weekend.

Voor meer informatie over het evenement: www.treschic.be

Foto’s Jempi Welkenhuyzen

Lees ook