De ultieme guest experience

Mise en Place

Maandag 1 augustus 2016

Hospitality is iets dat je in je hebt. Het uit zich in een mindset waarin de beleving van de gast centraal staat.Horeca projectburo Mise en Place heeft in meer dan 20 jaar tijd, als geen ander geleerd om talenten aan zicht te binden, op te leiden en in te zetten in de top van de hospitality in Nederland, België, Curaçao, Duitsland, Oostenrijk en sinds kort ook in Londen, waar de juiste guest experience meer en meer verwacht wordt.
Zowel zichtbaar als onzichtbaar wordt er door Mise en Place naar de perfecte beleving gestreefd door een bijna telepathisch vermogen en te anticiperen op het moment. Een gerust gevoel voor de horecaondernemer of eventorganisator.

Iedere student die bij Mise en Place begint, doorloopt een exclusieve opleiding aan de Mise en Place Academy, waar middels kwaliteit verbeteren, kennis delen, cultuur bouwen en talent ontwikkeling het beste uit iedere job wordt gehaald.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leren, creëren, elkaar inspireren en samen presteren met partners en relaties zorgen ervoor dat de juiste beleving verbeterd en geraakt wordt om zo het beste te halen uit een moment dat de gast nooit meer vergeet.

Mise en Place, Leading in Hospitality & Events
www.miseennplace.eu

 

Lees ook