De ultieme guest experience

Mise en Place

Maandag 1 augustus 2016

Hospitality is iets dat je in je hebt. Het uit zich in een mindset waarin de beleving van de gast centraal staat.Horeca projectburo Mise en Place heeft in meer dan 20 jaar tijd, als geen ander geleerd om talenten aan zicht te binden, op te leiden en in te zetten in de top van de hospitality in Nederland, België, Curaçao, Duitsland, Oostenrijk en sinds kort ook in Londen, waar de juiste guest experience meer en meer verwacht wordt.
Zowel zichtbaar als onzichtbaar wordt er door Mise en Place naar de perfecte beleving gestreefd door een bijna telepathisch vermogen en te anticiperen op het moment. Een gerust gevoel voor de horecaondernemer of eventorganisator.

Iedere student die bij Mise en Place begint, doorloopt een exclusieve opleiding aan de Mise en Place Academy, waar middels kwaliteit verbeteren, kennis delen, cultuur bouwen en talent ontwikkeling het beste uit iedere job wordt gehaald.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leren, creëren, elkaar inspireren en samen presteren met partners en relaties zorgen ervoor dat de juiste beleving verbeterd en geraakt wordt om zo het beste te halen uit een moment dat de gast nooit meer vergeet.

Mise en Place, Leading in Hospitality & Events
www.miseennplace.eu

 

Lees ook

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram
 • Chapeau Château Fair

  Lees volledig Artikel
  Chapeau Château Fair

  Chapeau Château Fair

  Een unieke lifestylefair

 • Chapeau Cabillaud Haring Party

  Lees volledig Artikel
  Chapeau Cabillaud Haring Party

  Chapeau Cabillaud Haring Party

  Een exclusief businessevenement

 • Lekker Venlo

  Lees volledig Artikel
  Lekker Venlo

  Lekker Venlo

  Kom jij ook proeven?

 • Hammer Series

  Lees volledig Artikel
  Hammer Series

  Hammer Series

  Drie daagse wielerwedstrijd

 • Limburg Leads

  Lees volledig Artikel
  Limburg Leads

  Limburg Leads

  Grenzen verleggen is niet zo moeilijk

 • Amstel Gold Race

  Lees volledig Artikel
  Amstel gold race

  Amstel gold race

  54e editie

 • TEFAF Maastricht

  Lees volledig Artikel
  TEFAF Maastricht

  TEFAF Maastricht

  7,000 years of art history