Sevagram Verwenzorg legt cliënten in de watten

Meld je nu aan voor het Benefiet Walking Dinner 2016

Dinsdag 2 augustus 2016

Van tijd tot tijd eens lekker verwend worden: wie wil dat nu niet? Met een gezellig etentje buiten de deur, een bezoek aan het theater, een (kunst- en cultuur)reisje naar een buitenlandse stad, een verrassingsoptreden van Karin Bloemen, Jack Vinders of Willeke Alberti, een high-tea met alles erop en eraan of met een diep gekoesterde persoonlijke wens die eindelijk in vervulling gaat... 

De cliënten van Sevagram hebben er volgens ons alle recht op om zo nu en dan eens heerlijk in de watten te worden gelegd. Helaas is dit laatste niet zo maar vanzelfsprekend. Het gaat immers om extraatjes – hoe klein vaak ook - die niet door de overheid gefi nancierd worden. In een tijd waarin de kranten bol staan van de negatieve verhalen over de zorg, lijkt het alsof niets meer mogelijk is. De praktijk bij Sevagram Verwenzorg wijst uit dat met creativiteit, passie en bereidwilligheid nog best veel mogelijk is. Hoe? Nou, door te kijken naar wat wél allemaal nog mogelijk is in plaats van wat allemaal níet meer mogelijk is. Sevagram Verwenzorg is zorg+, de kers op de taart. 

Gelukkig is Sevagram Verwenzorg hiervoor niet volledig afhankelijk van fondsen. Ook haar maatschappelijk betrokken relaties, onze ambassadeurs, particulieren én niet in de laatste plaats onze betrokken medewerkers en vrijwilligers, zetten zich vaak, gevraagd en ongevraagd actief in voor Sevagram Verwenzorg. 

Interesse in het Benefiet Walking Dinner 2016? 

Het inmiddels befaamde Sevagram Walking Dinner vormt al enkele jaren een belangrijke inkomstenbron voor Sevagram Verwenzorg! De exclusieve avond, bedoeld voor relaties van Sevagram en andere maatschappelijk betrokken ondernemers, vindt elk jaar plaats in een andere sfeervolle ambiance, compleet met een muzikale omlijsting en een veiling van kunstwerken. Het Benefi et Walking Dinner 2016 wordt gehouden op vrijdag 18 november in Château St. Gerlach. Het Benefi et Walking Dinner geniet inmiddels grote bekendheid in de regio, niet in de laatste plaats vanwege de publiciteit die het netwerkevenement in de aanloopfase pleegt te genereren. Zo is Sevagram voorafgaand met enige regelmaat in het nieuws vanwege de op handen zijnde veiling van de kunstvoorwerpen die onder de hamer gaan tijdens het Benefiet. De avonden leveren steeds een groot bedrag op voor (kunst- en cultuur)activiteiten voor cliënten. 

Wie zich nu alvast wil aanmelden - om verzekerd te zijn van plaatsen - kan een e-mail sturen naar: communicatie@sevagram.nl Er is een gelimiteerd aantal gasten. Meer informatie vindt u op onze website: WWW.SEVAGRAMVERWENZORG.NL

Lees ook