ZEMZEM atelier: een brug tussen twee culturen

Eigentijdse modeaccessoires uit het Midden-Oosten

Vrijdag 1 juli 2016

In een wereld waarin de kranten dagelijks bol staan van de negatieve berichtgeving over het Midden-Oosten, vormt ZEMZEM ATELIER een brug tussen twee culturen. Het bedrijf, opgericht door Zemra Acarli (een in Duitsland geboren Turkse immigrantendochter) zet creativiteit en vakmanschap in om te laten zien dat er hoop is voor de toekomst. Dit komt tot uitdrukking in een grote collectie eigentijdse modeaccessoires, met de hand vervaardigd door zelfbewuste vrouwen uit de regio, die werken vanuit huis. Behalve online onder meer verkrijgbaar in Heerlen (Impression Women Fashion), Aken (Dacapo) en Keulen (Infinito). 

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram