Video: Gasse Slaapcomfort opent in Maastricht

Donderdagavond vond de feestelijke opening plaats van Gasse Slaapcomfort in Maastricht

Zaterdag 9 juli 2016

Donderdagavond vond de feestelijke opening plaats van Gasse Slaapcomfort in Maastricht. Gasse Slaapcomfort is al jaren een begrip in de beddenwereld in Limburg, met hun vestiging in Simpelveld. Met de nieuwe vestiging in Maastricht, die zal worden gerund door zoon Ralph Gasse en zijn kersverse vrouw Sanne, wil men zich nog meer gaan focussen op de regio Maastricht en Belgisch Limburg. In de showroom zijn diverse merken te aanschouwen in de diverse prijsklassen. Zo willen Ralph en Sanne een brede doelgroep aantrekken. ‘Maar voor welke prijsklasse men ook komt, kwaliteit en klantgerichte service blijven top prioriteit’, aldus Ralph. De locatie in heer is bewust gekozen. ‘Zo kunnen mensen gratis voor de deur parkeren, wat een enorm pluspunt is’, aldus Sanne.

Lees ook