Video Chapeau au Chateau

Videoterugblik op het prachtige geslaagde evenement Chapeau au Chateau

Auteur: Jo Cortenraedt
Donderdag 7 juli 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De zomer werd officieus ingeluid tijdens de feestelijke ontvangst ‘Chapeau au Château’.  Zo’n 400 zakelijke relaties van Chapeau werden daar ontvangen in een prachtige ambiance. De tuin aan de voorzijde van Château St. Gerlach was prachtig aangekleed en diverse wijnhandelaren en leveranciers van Limburgse streekproducten lieten de gasten proeven. Onder leiding van chef Otto Nijenhuis serveerde het keukenteam van St. Gerlach smakelijke gerechten uit.

Na introducerende woorden van de gastheren Camille Oostwegel en Jo Cortenraedt sprak burgemeester Martin Eurlings de mensen toe. „Waar kun je het goede leven in Limburg nou beter vieren  dan op St. Gerlach, gelegen op Valkenburgs grondgebied? “  Vanuit de aanwezigen werd aan de gemeenteraad van Valkenburg het advies gegeven om vooral geen haast te maken met de opvolging van Eurlings, om zo de vaart in de kwaliteitsslag te houden.

Tot de gasten behoorden de Gedeputeerden Ger Koopmans, Twan Beurskens en Igor Philtjens, en onder meer de burgemeesters Ralf Krewinkel, Luc Winants, Odile Wolfs, Mirjam Clermonts, Jos Som, Rodney Swelsen en Jan Creemers.

Tijdens het evenement werd ook de zomereditie van Chapeau gepresenteerd en wel met een primeur: twee verschillende covers, verdeeld over de totale oplage. Op de ene cover Maartje Paumen, de Limburgse ster van het Nederlands hockeyteam, en op de andere ‘Het gezicht van Limburg’ in de persoon van Joelle Smith.

Traditioneel kwamen de eerste zonnestralen door het wolkendek bij de aanvang van het feest en het bleef tot het einde aangenaam zomers.

Lees ook