Aan de Linde

Rustpunt in het centrum van Valkenburg

Donderdag 21 juli 2016

Restaurant Aan de Linde is een echt ‘rustpunt’ in Valkenburg-Centrum, met uitzicht op kasteel Den Halder. Net buiten de échte drukte van het bruisende Valkenburg kan de gast op een stijlvol terras genieten van een nostalgisch vakantiegevoel.

Overdag serveert Aan de Linde koffie en vlaai, sandwiches, salades en diverse kleine gerechten. Hooggewaardeerd onder de gasten is het Surprisediner op maandag en dinsdag, dat bestaat uit vijf gangen voor 32,50 euro en dat naar wens kan worden gecombineerd met een passend wijnarrangement en een heerlijk stukje kreeft.

Op woensdag en donderdag is het ‘Lobsterfactory’, waarbij voor 24,75 euro een hele kreeft serveren uit het eigen homarium. De dinerkaart wordt bij Aan de Linde geregeld vernieuwd. Daarbij wordt rekening gehouden met de seizoenen, al wordt de gast steeds opnieuw verrast.

Aan de Linde heeft een wijnkaart met meer dan 50 wijnen, waarvan 80 procent geprijsd is onder de 35,00 euro.

Jan Deckerstraat 1b, 6301 GX Valkenburg
+31 (0)43 601 05 77
info@aandelinde.eu
www.aandelinde.eu
Open: ma-zo vanaf 11.00 u. 
De Laatste gasten arriveren om 21.30 u.

Keuken: internationaal/crossover | Couverts: 55 (binnen), 100 (terras)
Creditcards: EC/Maestro/MasterCard/VisaCard/Pin

Lees ook