Hotel Bergrust

Panoramaterras voor levensgenieters

Maandag 18 juli 2016

Bij hotel Bergrust is in de watten gelegd worden vanzelfsprekend. Het hotel, met een keuken vol Limburgse streekproducten, is geliefd onder toeristen, maar ook zeker onder de Limburgers. Terwijl je op het zonnige buitenterras van een boerenboterham of zelfgemaakte varkenshaassaté geniet, doet het panorama-uitzicht de rest. Niet alleen verwelkomt Bergrust actievelingen die de klim door het Heuvelland hebben overwonnen per fiets of te voet, maar ook bezoekers die met de auto graag even de rust van het drukke stadsleven opzoeken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of een coupe ambachtelijk ijs. Hotel Bergrust is op dinsdag gesloten.

Bemelerberg 6, 6268 NA Bemelen
+31 (0)43-4071214
info@bergrust.nl
www.bergrust.nl
Gesloten: di

Keuken: regionaal | Couverts: terras: 65 | Creditcards: Pin

Lees ook

 • Sneak Peek 17-07

  Kabeljauw

  Zondag 17 juli

  Kabeljauw naar een recept van Paul Pollux van restaurant Aubergine in Steyl, onder de rook van Venlo

 • Favourites 15-07

  Man en strand

  Vrijdag 15 juli

  Chapeau favourites man

 • GVL 14-07

  Muzen: Joelle Smith (18)

  Donderdag 14 juli

  Het Gezicht van Limburg