Haring Party aan de Jeker in Maastricht

Fotoverslag

Auteur: Jo Cortenraedt
Vrijdag 1 juli 2016


Het viel nog best mee, tussen de buien door was het de meeste tijd droog op de Haring Party in Maastricht, helemaal in de binnenstad aan de Jeker. Gastvrouw was Danielle Dessart van TopShops en de zakelijke partners, die voor de meeste gasten zorgden, waren ABN AMRO Private Banking en Baat Accountants in de personen van Will Raven en Marcel Bollen. In totaal waren er een dikke 250  mensen die in de fraaie stadstuin niet zozeer kwamen voor de haring, maar meer voor elkaar en voor de rosé, het bier en de cocktails.

Onder de noemer ‘La vie en rose’ was de gasten gevraagd om de kleding ietwat roze in te steken, en sommigen namen dat wel heel letterlijk. Niettemin, er waren veel aardige combinaties, zeker bij de dames, van wie de meesten een hoed droegen.

De mooiste combinatie werd gedragen door een stijlvolle Oost-Europese dame, die we een paar dagen geleden nog ontmoetten op het feest van de Musketiers.  Zij sprong er inderdaad helemaal uit. Op de Haring Party droegen de mannen geen sabels maar veelal roze stropdassen. Voor d’Artagnan zou dat geen optie zijn geweest maar hij kan het niet meer navertellen. Hij sneuvelde, net als de haring, in Maastricht.

 

Foto’s:  Frits Widdershoven  

Lees ook