Gasse Slaapcomfort opent in Maastricht

Fotoverslag

Vrijdag 8 juli 2016


Donderdagavond 7 juli vond de feestelijke opening plaats van Gasse Slaapcomfort in Maastricht. Gasse Slaapcomfort, met ook een vestiging in Simpelveld, is in de Limburgse beddenwereld al jaren een begrip. Met de nieuwe vestiging in Maastricht, die zal worden gerund door zoon Ralph Gasse en zijn kersverse vrouw Sanne, wil men zich nog meer gaan focussen op de regio Maastricht en Belgisch-Limburg. 

In de showroom zijn diverse merken te aanschouwen in de diverse prijsklassen. Zo willen Ralph en Sanne een brede doelgroep aantrekken. ,,Maar voor welke prijsklasse men ook komt, kwaliteit en klantgerichte service blijven top prioriteit", aldus Ralph. 

De locatie aan de Akersteenweg in Heer is bewust gekozen. ,,Zo kunnen mensen gratis voor de deur parkeren, wat een enorm pluspunt is", vult Sanne aan. Bekijk hier het fotoverslag van de opening.

Foto’s Luc Hommes

Lees ook