Veel belangstelling voor slaapdorp bij ‘De Maastrichtsche’

Eerste woningen Dormio Resort opgeleverd

Woensdag 6 juli 2016


Er wordt nog volop gewerkt, want het totale project wordt in verschillende fases gerealiseerd. Niettemin heeft Dormio Resort Maastricht, het luxueuze vakantiedorp naast Maastricht International Golf op de Dousberg zijn deuren reeds geopend. Afgelopen maandag mocht een groep genodigden voor het eerst exclusief een kijkje nemen op het ressort.

Het park bestaat uit recreatiewoningen (zowel appartementen als woningen) in 'dorpjesstijl'. 74 woningen die in de eerste fase in de verkoop gingen, zijn inmiddels verkocht en opgeleverd. Met de bouw van de tweede fase (52 woningen) is dit voorjaar begonnen. Fase drie bestaat uit de bouw van 74 appartementen, waarvan de verkoop vorig jaar december is begonnen.

De vooruitzichten zijn goed. Volgens de betrokken projectontwikkelaar – hij spreekt van een vakantiepark met luxe woningen in het groen en services op hotelniveau voor de gasten op een steenworp van het Vrijthof - zijn de huisjes voor beleggers interessant. In het bijzonder nu de rente laag is en geld op de bank zetten nauwelijks meer rendeert. Het aanschaffen van een woning of appartement nabij ‘de Maastrichtsche’, zoals de grensoverschrijdende golfbaan onder golfers wordt genoemd, zou dan ook een risicoloze belegging zijn. 

Foto's: Harry Heuts en Dormio Resort Maastricht

Lees ook