Gratis topvakantie in Tirol

De gelukkige winnaars!

Woensdag 1 juni 2016


Maar liefst drie luxe reisarrangementen naar tophotels in Tirol werden gratis aangeboden door onze reispartner Marketing-Deluxe in Oostenrijk, in samenwerking met Renault.

Deze uitnodiging aan het adres van de Chapeau-lezers van het TEFAF-nummer leverde vele antwoorden op. De redactie koos drie winnaars die deze zomer – met partner – één week gratis vakantie mogen doorbrengen in een van de drie Tiroler tophotels (Jagdhof in het Stubaital, Rosengarten in Kirchberg en Singer in Berwang). Voor de heen- en terugreis stelt Renault Benelux de winnaars bovendien een nieuwe Talisman gratis ter beschikking.

In Maastricht vond er een informele samenkomst plaats met de winnaars, respectievelijk Guy De Decker, René Wouda en Evie Beeren, op de foto omringd door Jo Cortenraedt (Chapeau-hoofdredacteur), Urbain Vandormael (marketing-deluxe) en Karl Schuybroek (directeur communicatie Renault).

 

Foto Frits Widdershoven

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram