Grand Café d’n Ingel

In Maastricht en ver daarbuiten een begrip

Donderdag 16 juni 2016

Grand Café d’n Ingel is gevestigd in een schitterend pand aan het Vrijthof, dat dateert uit het midden van de 18de eeuw. Het statige gebouw, dat uitkijkt op de Sint Servaas en de Sint Janskerk, was in een ver verleden het woonhuis van een generaal uit het Hollandse leger. Ook in de tijd daarna hebben er diverse notabelen gewoond. In Maastricht en ver daarbuiten is Grand Café D’n Ingel een begrip. Het ontleent zijn naam aan de beeltenis van een stadsengel in het wapen van Maastricht.

Talloze Maastrichtenaren hebben bijzondere herinneringen aan de zaak. Een nostalgisch Grand Café met reeds dertig jaar modern gastheerschap D’n Ingel is in staat om grote groepen te huisvesten en beschikt over een prachtig terras aan een van de mooiste pleinen van het land. Wat op de omvangrijke menukaart staat is in alle gevallen in eigen huis bereid en zoveel mogelijk regionaal ingekocht. D’n Ingel heeft daarnaast een speciale
‘glutenvrije’ menukaart.


Vrijthof 13
6211 LD Maastricht
+31 (0)43 3217226
info@ingel.nl
www.ingel.nl
Open: van 10.00 tot 02.00 u.

Lees ook