Een unieke plek waar oudheid en design met elkaar verweven zijn

Het Kruisherenhotel Maastricht

Maandag 13 juni 2016

Het Kruisherenhotel Maastricht is een unieke plek waar oudheid en design met elkaar verweven zijn en waar architectonische contrasten tussen het verleden en het heden heel transparant worden. Omsloten door de oude kloostergangen is Het Pandhof van het hotel omgetoverd tot een sfeervol en intiem terras. Een sereen en romantisch plekje om even tot rust te komen in hartje centrum. Laat u zich er verrassen met een heerlijk glas wijn of een kop koffie. De sfeervolle entourage heet u ook van harte welkom voor een zomerse lunch of diner. Het Pandhof van het Kruisherenhotel Maastricht, met de prachtige ‘Ruinart’- champagne-bar is misschien wel dé beste plek om een aperitief te drinken in het avondzonnetje. 

Kruisherengang 19-23, 6211 NW Maastricht 
kruisherenhotel@chateauhotels.nl 
www.chateauhotels.nl/kruisherenhotelmaastricht
+31 (0)43 329 20 20
open: 10.00 - 22.00 u. voor lunch en een
drankje (geen diner)

Lees ook