Piece of Cake

Een verborgen pareltje op nog geen 30 meter van het Vrijthof

Maandag 6 juni 2016

Noem het gerust een verborgen pareltje, op nog geen dertig meter afstand van het altijd drukke Vrijthof. De fleurige achtertuin  van lunchroom Piece of Cake is een must voor iedereen die heerlijk wil genieten van een  terrasje, maar daarbij geen behoefte heeft aan massa’s dagjesmensen om zich heen.

In de prachtige, geheel omsloten stadstuin, kun je vanaf de vroege ochtend helemaal jezelf zijn met een krantje en een aangeklede koffie, of met een luxueus ontbijt met alles erop en eraan. Wie het er wat later op de dag van wil nemen, kan kiezen uit een keur aan sandwiches, soepen en andere lekkernijen (ook de high tea is populair), bijvoorbeeld in combinatie met een biertje of een glas wijn, al dan niet met bubbels.

Alles van de kaart wordt dagelijks vers bereid door Fabiola Arends en Noraly Franssen en hun team. Bij Piece of Cake krijg je al de vroege ochtend gezelschap van  de zon en die blijft de rest van de dag aanwezig. 

Keuken: regionaal Couverts: 50 Creditcards: PinBredestraat 28
6211 HC Maastricht 
+31 (0)43 8523682 
hello@pieceofcakemaastricht.nl 
www.pieceofcakemaastricht.nl 
Open: di-zo 9.00-18.00 u.

Lees ook