Roda JC sponsor experience

Twee maal feest op één dag

Maandag 20 juni 2016


Afgelopen zaterdag was een dubbel heugelijke dag bij Roda JC Kerkrade. In de voormiddag werd de nieuwe trainer Yannis Anastasiou gepresenteerd aan de pers. Dezelfde avond mocht Anastasiou meteen opdraven op een traditie die nieuw leven werd ingeblazen onder een nieuwe naam: Roda JC sponsor experience, voorheen bekend als het Roda JC Sponsor Gala, aan het einde van het seizoen. 

OSEven catering zorgde voor een culinaire viergangen-beleving als start van de experience. Vervolgens verplaatsten de 320 genodigden, bestaande uit relaties en sponsors van Roda JC, zich naar de tribune, waar het eerste gedeelte van een veiling plaatsvond. De opbrengsten gaan naar maatschappelijke projecten van Roda JC.

Het tweede gedeelte van de avond vond plaats in de Music Dome, waar de directie de genodigden toesprak. Na de tweede veilingsronde kon het feest helemaal losbarsten. De positieve vibe was, de gehele avond, duidelijk merkbaar in Kerkrade, waar men positief ingesteld aan het nieuwe seizoen begint.

Foto’s: Luc Hommes

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram