Kasteel Pietersheim weer tijdelijk open

Pop up concept Different Hotels

Zaterdag 4 juni 2016


 

Het prinselijk jachtslot De Merode Pietersheim is na ruim een jaar weer open. De Different Hotel Groep NV heeft er tot oktober een dependance van Eurotel in gehuisvest.  Naast de Pop Up Brasserie zijn er ook 13 fraaie hotelkamers beschikbaar. Zo wordt het voormalige hotelrestaurant weer operationeel. In feite is het project een teaser en tegelijk een experiment. Want enerzijds verwelkomen gastvrouwen Elly Roox en Karen Gielen passanten, wandelaars en cliënteel op Pietersheim, anderzijds voorziet Different Hotel Groep samen met Raemdonck Catering een try-out om op termijn Pietersheim op te nemen in de bekende hotelketen. Eén en ander hangt af van de huidige aankoopwaarde van het kasteel, de mogelijkheid tot het bouwen van een orangerie en andere kostenplaatjes. Hoe dan ook, momenteel kan iedereen er terecht voor een hapklare kaart, naast budgetvriendelijke- en andere kasteelkamers. En dit tussen 11u en 17u (bij slecht weer). Voor verdere faciliteiten verwijst men immens naar Eurotel, dat pal tegenover het kasteeldomein is gelegen.

 

Auteur en foto's: Jempi Welkenhuyzen

 

Lees ook