Nieuwe F&B-directeur St. Gerlach

Jules Thijssen

Auteur: Maarten van Laarhoven
Woensdag 22 juni 2016

Jules Thijssen treedt per 1 juli in dienst als directeur Food & Beverage bij Château St. Gerlach Valkenburg. De 33-jarige Limburger bekleedde tot voor kort eenzelfde functie bij het Crowne Plaza Hotel op Brussels Airport. Daarvoor werkte hij onder meer voor Marriott. Thijssen, volgens Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants waartoe St. Gerlach behoort een geboren en getogen Limburger, volgde de Hotel Management School Maastricht. Daarna deed hij een master aan de ESADE Business & Law School in Barcelona.

Thijssen komt te werken onder Harmen Silver. deze ruilde in december vorig jaar zijn functie van operationeel directeur in het Waldorf Astoria Berlijn, een van de meest luxueuze hotels in de Duitse hoofdstad, in voor het directeurschap van St. Gerlach. Waldorf Astoria Berlijn (5 sterren deluxe) heeft 232 kamers en suites, een restaurant met een Michelinster (Les Solistes by Pierre Gagnaire), 6 vergaderzalen, een ballroom en een Spa (Guerlain).

Jules Thijssen en Harmen Silver zijn door Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants aangetrokken om de ontwikkeling van Château St. Gerlach verder gestalte te geven. Een groot deel van de aandacht zal gaan naar de de St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve, die eind dit jaar geopend wordt.

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram