De Kompaan ging naar buiten

Fotoverslag

Zondag 5 juni 2016


Er was genoeg te beleven in Heerlen de afgelopen dagen. Op de Bongerd staat het hele weekend, het food truck festival Wheel's 'n Bites. En in de carré-boerderij in Ten Esschen in Heerlen was het ook twee dagen feest. Zaterdag vond er het festival Oude Bekenden plaats. Het was met meer dan duizend bezoekers uitverkocht.

Wij waren er vrijdagavond, bij de Kompaan, een nieuw afterworkevent geïnitieerd door vier ondernemers uit Parkstad en omgeving: Martijn Kuijer, Servaas Vaessen, Erik-Jan Dhondt en Pim Feijen. Het idee is letterlijk ontstaan aan de bar! Gemoedelijkheid staat centraal tijdens de bijeenkomsten. Geen sprekers, niet formeel, gewoon de week afsluiten onder het genot van een lekker biertje of wijntje met zakelijke- en privé-relaties.

Tot voor kort vond de Kompaan plaats steeds in de Beerkompanie in Heerlen. Afgelopen vrijdag was de eerste buiteneditie. Door de plaatsing van een mooie doorzichtige open tentconstructie, was het weer geen spelbreker. 

De doelstelling van de Kompaan is om een grote groep ondernemende bekenden samen te brengen, nieuwe contacten leggen en oude laten herleven in een prettige sfeer. Bekijk hier het fotoverslag.

 

Foto's: Frits Widdershoven 

 

Lees ook