Wyck eindpunt 6e editie Jeroen Bosch Rally

Opbrengt tocht bestemd voor diabetesonderzoek

Maandag 13 juni 2016


Je zou het bijna niet zeggen als je naar de grijze zomerluchten kijkt, maar het rally-seizoen is weer begonnen. Vorige week vrijdag 10 juni vertrokken vanaf de Parade in Den Bosch 95 klassieke auto’s de 6e editie van de Jeroen Bosch Rally (http://www.jeroenboschrally.com/rally-2016/), die dit keer van de Brabantse naar de Limburgse hoofdstad voerde.

Het deelnemersveld beschikte over een ruim aanbod klassieke aupt’s, onder andere Austin Martins, Austin Healys, Ferrari’s, Mercedesessen, Porsches, Jaguars en Rolls Royces. Allemaal van vóór 1975. Rond16.30 arriveerden de meeste wagens in Maastricht, waar ze bij het project WyckBazaar in Wyck (een markt in wording gericht op de verkoop van ambachtelijke streekproducten) even konden uitblazen met een goed glas. Aansluitend schoven de deelnemers voor het diner aan in restaurant Beluga loves you op Plein 1992. De deelnemers aan de rally brachten de nacht door in diverse hotels in het Maastrichtse stadsdeel Wyck, om de volgende dag weer huiswaarts te keren.

De opbrengst van de sportieve autotocht wordt gedoneerd aan de Stichting Diabetes Onderzoek Nederland (beter bekend als de Stichting Don http://www.stichtingdon.nl/)

 

Lees ook