Een must voor foodies

Onze culturele favorieten!

Zaterdag 25 juni 2016

Een must voor foodies, deze documentaire over restaurant Noma in Kopenhagen. Door de internationale pers en culinaire critici uitgeroepen tot ‘het beste restaurant ter wereld’. Fijnproevers uit de hele wereld boeken een retourtje Deense hoofdstad voor één enkel avondje dineren bij chefkok René Redzepi en zijn team. Natuurlijk is de baas behalve excellent ook dominant. En voelen we de tour de force om op excellent niveau te blijven.

Noma: my perfect storm, vanaf 26 mei in de bioscoop

 


De tentoonstelling rondom Jeroen Bosch is volledig uitverkocht, maar gelukkig is er nog een onuitputtelijke bron aan verhalen. Nieuwe lusten gaat weliswaar niet over de schilder maar de top van de Nederlandse literatuur heeft zich wel laten inspireren door zijn werk De Tuin der Lusten.

Nieuwe Lusten, samenstelling Hans Maarten van den BrinkVrolijke beats, Ongecompliceerde, lekkere beats, stuk voor stuk. Huppelend de zomer in met dit tweede album van de sympathieke Aussies called Rüfüs. 

Rüfüs, Bloom 

Lees ook