Cultuur favourites

Creativiteit in Antwerpen

Maandag 13 juni 2016

Een pianist in de etalage
Op dinsdag 14 juni kun je dat zo maar tegenkomen in het Jekerkwartier. In samenwerking met philharmonie zuidnederland toveren Café Sjiek, Le Marais Deux, Galerie DIS, Café Forum, vioolbouwer Rijsemus hun locatie om tot een podium voor kleinschalige klassieke concerten. http://www.chapeaumagazine.com/nl/headlines/2016/06/jeker-klassiek/Creatieve haven
Dat Antwerpen verreweg de hipste stad van België is wisten we al. Alle creativiteit die de stad aan de Schelde rijk is, wordt nu geëtaleerd in een ambitieus programma met internationale evenementen, tentoonstellingen en interventies in de openbare ruimte. Neem een duik in deze Harbour of Creativity en laat je verrassen en inspireren. 

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram