Estate Management Group en Rebelle gaan samenwerken

Jong horecabedrijf slaat vleugels verder uit

Auteur: Maarten van Laarhoven
Woensdag 8 juni 2016

De Estate Management Group (EMG, exploitant van onder meer Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht, Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn en Landgoed de Schinvelderhoeve in Schinveld) gaat alweer een nieuwe uitdaging aan. 

Het nog jonge bedrijf van de gedreven ondernemers Danny Keppels (33) en Martin Hendricks (31) - dat in mei nog de Schinvelderhoeve feestelijk in gebruik nam - breidt zijn dienstverlening opnieuw uit. Dit keer met EMG Events; The Event Architect, een nieuw label dat volledig gericht is op het organiseren van evenementen op locatie. ,,Dat kan zijn op de locatie van de opdrachtgever, maar in dit geval gaat het om een vaste samenwerking een reeds bestaande evenementenlocatie: Rebelle, de hippe uitgaansgelegenheid in de voormalige Augustijnenkerk aan de Kesselskade in Maastricht”, stelt mede-directeur Martin Hendricks.

Rebelle, dat ruim een jaar geleden de deuren opende, is een initiatief van de Maastrichtse horeca-ondernemer Rob Dresen. Hij neemt vanaf nu de rol van creatief-manager voor ‘Prikkelende Unieke Concepten’ op zich, terwijl EMG vanaf heden de dagelijkse gang van zaken bij Rebelle coördineert. ,,De nieuwe rol is Rob op het lijf geschreven”, aldus Hendricks, die benadrukt dat Dresen ook op de andere locaties van EMG creatieve concepten zal bedenken en uitrollen. Zowel hij als Danny Keppels heeft veel zin om de nieuwe samenwerking met Rob Dresen aan te gaan, laat Hendricks weten. 

Ook Dresen is blij dat de samenwerking gestalte heeft gekregen, stelt hij. ,,Onze zaakvoering was gericht op het verhuren van deze prachtige kerk aan evenementenorganisatoren en cateraars. Na ruim een jaar op deze manier de zaak gevoerd te hebben wil ik me meer richten op de creatieve invulling van events.”

Het contact tussen de beide ondernemingen kwam tot stand doordat veel aanvragen die EMG niet kon plaatsen op een van haar locaties werden doorverwezen werden naar Rebelle. ,,Na deze prettige kennismaking hebben we gezamenlijk besloten om EMG een partnership aan te bieden bij Rebelle. Dat wil zeggen dat aanvragen die bij Rebelle binnenkomen uitgevoerd zullen gaan worden door EMG Events; The Event Architect.” 

Op dit moment staat voor de Estate Management Group de teller de op vier unieke locaties in Limburg. ,,Wat de toekomst brengt weet niemand, we staan overal voor open”, verklaarde mede-directeur Danny Keppels eerder dit jaar in Chapeau. ‘Diversiteit’ is volgens hem en zijn compagnon het sleutelwoord als het gaat om hun ambities. Diversiteit kenmerkt ook hun dagelijkse werk. ,,Elke dag ontmoeten we nieuwe mensen, elke dag schrijven we offertes voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Saai is het nooit!” 

 

Lees ook