Sponsordiner Sevagram dit jaar op Château St. Gerlach

Opbrengst bestemd voor project Verwenzorg

Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 24 juni 2016

Het inmiddels befaamde Sevagram Benefiet Walking Dinner vormt al weer enkele jaren een belangrijke inkomstenbron voor Sevagram Verwenzorg. De exclusieve avond, bedoeld voor relaties van zorgorganisatie Sevagram en andere maatschappelijk betrokken ondernemers, vindt elk jaar plaats in een andere sfeervolle ambiance, compleet met een muzikale omlijsting en een veiling van werken van eigentijdse kunstenaars. Het netwerkfeest vindt dit keer plaats op Château St. Gerlach in Houthem. Eigenaar Camille Oostwegel is ambassadeur van het Verwenzorg-project.
  
Het Benefiet Walking Dinner 2016 wordt gehouden op vrijdag 18 november. Sevagram Verwenzorg is een doorlopend project waarmee de zorgorganisaties extraatjes bekostigt voor bewoners en andere cliënten. Het gaat om zaken die het leven kunnen veraangenamen - zoals korte vakanties en een dagje weg - maar die wel buiten de reguliere zorg vallen. 
  
Opnieuw is gekozen voor een bijzondere locatie. Vormden in het recente verleden onder meer het geheimzinnige La Caverne de Geulhem in Houthem in Valkenburg, de stijlvolle Auberge de Rousch en Kasteel Terworm in Heerlen het decor van het exclusieve feest, dit jaar is gekozen voor Château St. Gerlach. Deelnemers aan het Walking Dinner worden vanaf 19.00 uur welkom geheten met een feestelijk aperitief. 
  
Het Benefiet Walking Dinner geniet inmiddels grote bekendheid in de regio, niet in de laatste plaats vanwege de publiciteit die het netwerkevenement in de aanloopfase pleegt te genereren. Vorig jaar vond het grote feest – dat met circa 200 aanwezigen geheel was uitverkocht, ongelukkigerwijze plaats op de avond van de terroristische aanslagen in Parijs, waarbij uiteindelijk meer dan 120 mensen om het leven kwamen.

De inschrijving voor het Sevagram Benefiet Walking Dinner is inmiddels geopend: deelnemers aan de avond hebben de keuze uit de volgende mogelijkheden: 

1) entreekaart(en) à € 190 euro (excl. BTW) p.p.
2) statafel(s) met bedrijfslogo à 950 euro (excl. BTW) voor 6 personen 

Aanmelden kan per mail via: communicatie@sevagram.nl

 

 

 

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram