Talkshow AvondGasten op L1 TV wil blijven verrassen

Verrassende onderwerpen en spraakmakende gasten

Dinsdag 3 mei 2016

De laatste hand wordt gelegd aan de inhoudelijke voorbereiding van deze uitzending. Presentator Sander Kleikers: ‘Maar je kunt de gesprekken in een talkshow niet altijd plannen. De belangrijkste eigenschap van een presentator in een talkshow is luisteren. De zorgvuldig geplande inhoudelijke opzet kan soms zomaar in de prullenbak. Dat maakt een gesprek juist spannend voor de kijker’.

De presentatoren Sander Kleikers en Fabienne Nijsten spreken deze avond over de toekomst van V&D en de muzikale vertolking van Suzan Seegers van de teksten van Annie MG Schmidt. ‘Suzan is een hele spontane en energieke spreker. Dat is heel belangrijk voor onze show. Ze heeft bovendien nu een prachtige intieme theatershow gemaakt. Dit belooft een mooi gesprek te worden. Verder praten we met ondernemers en retail-deskundigen over de toekomst van V&D. Wat zijn de gevolgen voor de Limburgse binnensteden. Dat is onze focus. Aan het einde van de show moeten we onze kijker toch weer verrast hebben met nieuws en achtergronden. Dat is onze dagelijkse uitdaging’, zegt Fabienne Nijsten.

AvondGasten met naast Sander en Fabienne ook het presentatieduo Frans Pollux en Kirsten Paulus is hét achtergronden en discussieprogramma op de Limburgse televisie. ‘Een goeie mix tussen DWDD, RTL Late Night en Nieuwsuur, maar dan wel met Limburgse thema’s en een glimlach natuurlijk’.


AvondGasten, met verrassende onderwerpen en spraakmakende gasten is dagelijks te zien op L1TV om 17.55, 20.55 en 22.55uur of via www.L1.nl/avondgasten

Lees ook