Zonnige opening Schinvelder Hoeve

Derde Locatie Estate Management Group

Donderdag 12 mei 2016


Onder een stralende zon waren zo'n honderd genodigden gisteren getuige van de feestelijke opening van de Schinvelder Hoeve in Schinveld.

De Schinvelder Hoeve is de derde locatie van de Estate Management Group, het bedrijf van Danny Keppels en Martin Hendricks. Zij zijn tevens de uitbaters van Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht en de Grote Hegge in Thorn. Sabine de Win, wordt de gastvrouw van de nieuwe locatie in Schinveld (gemeente Onderbanken) een van de vele dorpen in Parkstad, het gebied dat onlangs werd uitgeroepen 'tot beste toeristische regio ter wereld'.

De Schinvelder Hoeve is een prachtige vierkantshoeve, die stamt uit 1358. Het complex omvat zeven zalen, een elegant binnenplein, grote tuinen en luxe suites.

De Schinvelder Hoeve ging eind vorig jaar failliet, maar Keppels en Hendricks zien nieuwe mogelijkheden voor de monumentale kasteelboerderij. Ze willen er exclusieve feesten, zakelijke bijeenkomsten en evenementen gaan organiseren. Daarvoor zijn zij in zee gegaan met cateraar Van Melick.

 

 

Foto’s: Olga van Borren

 

Lees ook