Ondergedompeld worden in de regio

Restaurant L’Air de Rien

Maandag 9 mei 2016

Eten in het restaurant van Stéphane Diffels betekent ondergedompeld worden in de regio. Alles is met elkaar verweven: de architectuur, de materialen, de keuken, de producten en de wilde kruiden die worden gebruikt. Stéphane Diffels – autodidact – heeft ervoor gekozen de traditionele menukaart terzijde te schuiven en in te ruilen voor een menu dat zorgt voor een opeenstapeling aan smaken. De prachtig opgemaakte borden worden op bijna discrete wijze geopenbaard aan de gasten. De gangen volgen elkaar met zorgvuldig gekozen tussenpozen
op, om de gasten het grootst mogelijke plezier te laten beleven. Diffels’ keuken kenmerkt zich door zorgvuldigheid, sensualiteit, ruimhartigheid en tegelijkertijd door eenvoud. Hij maakt nadrukkelijk gebruik van regionale producten en ingrediënten, afkomstig van lokale producenten en ambachtslieden.

L’air de Rien 
Chemin de la Xhavée // 
234130 Fontin-Esneux
België
0032 4 225 26 24 // info@lairderien.be
www.lairderien.be
Open: di-avond, wo, do, vr, za-avond

Lees ook